ZF 24

Usoara depreciere a leului in deschiderea sedintei

24.05.2007, 10:28 14

Moneda nationala a inceput sedinta de tranzactionare pe o depreciere nesemnificativa, in ciuda cresterii dobanzilor pe piata interna, in conditiile unor volume reduse de tranzactionare.

Bancile au afisat primele cotatii in intervalul 3,2730 - 3,2740 lei/euro, cu 0,1 bani peste nivelul de la inchiderea zilei precedente.

Cursul a urcat usor fata de deschidere, pe fondul unor cumparari de valuta din partea investitorilor straini, dar in volume mici, si s-a stabilizat in intervalul 3,2750 - 3,2760 lei/euro.

Dealerii nu se asteapta la o depreciere semnificativa a monedei nationale, avand in vedere evolutia din ziua precedenta, iar o apreciere este posibila, in functie si de dinamica regiunii, care in prima ora de tranzactionare a fost stabila.

Pe piata monetara, ratele dobanzilor au revenit aproape de dobanda BNR, respectiv in intervalul 7 - 7,5% pentru depozitele la o zi. Mediafax

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO