ZF 24

UPDATE: Cel puţin 37 morţi şi sute de răniţi în cursul protestelor faţă de mutarea ambasadei SUA la Ierusalim/UPDATE: Bilanţul a ajuns la 41 de morţi

UPDATE: Cel puţin 37 morţi şi sute de răniţi în...

Autor: Mihai Draghici, Mediafax

14.05.2018, 14:34 501

UPDATE 3: Cel puţin 41 de palestinieni au fost ucişi, iar alte mii au fost răniţi în confruntările cu armata israeliană produse luni în cursul protestelor faţă de mutarea sediului ambasadei SUA din Israel în Ierusalim, relatează site-ul Ynetnews.com şi cotidianul Times of Israel.


UPDATE 2: Cel puţin 37 de palestinieni au fost ucişi, iar sute au fost răniţi în confruntările cu armata israeliană produse luni în cursul protestelor faţă de mutarea sediului ambasadei SUA din Israel în Ierusalim, relatează site-ul Ynetnews.com şi cotidianul Times of Israel.


UPDATE: Cel puţin 25 palestinieni au fost ucişi, iar sute au fost răniţi în confruntările cu armata israeliană produse luni în cursul protestelor faţă de mutarea sediului ambasadei SUA din Israel în Ierusalim, relatează site-ul Ynetnews.com.

Zeci de mii de palestinieni participă la protestele desfăşurate la frontiera Fâşiei Gaza cu Israelul. Un militar israelian a fost rănit în confruntările produse luni.

Protestatarii au incendiat anvelope auto şi au aruncat cu pietre spre militarii israelieni.


Cel puţin 16 palestinieni au fost ucişi, iar sute au fost răniţi în confruntările cu armata israeliană produse luni în cursul protestelor faţă de mutarea sediului ambasadei SUA din Israel în Ierusalim, relatează site-ul Ynetnews.com.

Zeci de mii de palestinieni participă la protestele desfăşurate la frontiera Fâşiei Gaza cu Israelul. Un militar israelian a fost rănit în confruntările produse luni.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO