ZF 24

UPDATE: Adrian Mutu riscă până la 3 ani de închisoare după ce a bătut un ospătar, într-un club de noapte din Florenţa

23.10.2010, 15:59 25

Atacantul echipei Fiorentina, Adrian Mutu, a bătut un ospătarîntr-un local din centrul Florenţei, în noaptea de vineri spresâmbătă, bărbatul lovit de român urmând să aibă nevoie de 25 dezile de îngrijiri medicale, informează agenţia Ansa, citată deMediafax.

Potrivit sursei citate, Mutu l-a lovit cu pumnul în faţă peospătar, un iugoslav în vârstă de 28 de ani, care a suferit ofractură de piramidă nazală şi este internat în spitalul SantaMaria Nuova.

Conform martorilor, în jurul orei 05.00 Mutu a cerut ca lui şialtor doi prieteni să li se mai aducă o sticlă cu băutură, iar apoicei trei s-au ridicat şi au vrut să plece. Ospătarul i-a oprit,cerându-le să achite consumaţia, dar Mutu a replicat că are contdeschis la proprietarul clubului. Acesta din urmă a intervenitpentru a clarifica situaţia, dar fotbalistul român i-a adresatcuvinte jignitoare ospătarului, care a răspuns la fel. Atunci, Mutul-a lovit cu pumnul pe ospătar şi după ce acesta a căzut, acontinuat să îl lovească în piept.

În momentul în care Poliţia a ajuns la locul incidentului,Adrian Mutu nu se mai afla acolo. Ospătarul încă nu a depusplângere împotriva fotbalistului. Adrian Mutu,ar putea risca ocondamnare la închisoare între trei luni şi trei ani, conformCodului Penal, informează tuttomercatoweb.com.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO