ZF 24

UPC introduce în grilă patru canale noi de televiziune

UPC introduce în grilă patru canale noi de televiziune

Autor: Madalina Cerban

24.10.2014, 14:54 2055

Cele patru televiziuni sunt deţinute de Viacom International Media Networks (VIMN), una dintre cele mai cunoscute companii de divertisment din lume.

VIMN a anunţat, vineri, că aceste televiziuni îşi extind prezenţa în România după ce a semnat un parteneriat cu operatorul telecom UPC, atât pentru clienţii de televiziune prin cablu, cât şi pentru clienţii Focus Sat.

În fapt, Paramount Channel şi Comedy Central Extra s-au lansat pe platforma de satelit Focus Sat, deţinută de UPC România, încă din 1 octombrie, după cum agenţia MEDIAFAX a relatat la momentul respectiv.

Începând de vineri Paramount Channel şi Comedy Central Extra s-au lansat şi în grilele de cablu ale UPC. Paramount Channel a fost inclus în abonamentul de televiziune digitală Optim HD şi se regăseşte pe poziţia 111 a telecomenzii, în timp ce Comedy Central Extra este disponibil clienţilor care au pachetele Familia HD şi Maxim HD, pe poziţia 112 a telecomenzii UPC, potrivit comunicatului.

Totodată, începând de vineri, UPC se numără printre primii operatori de televiziune din România care au introdus în oferta lor două noi televiziuni ale Viacom, respectiv MTV Live HD şi Nick Jr. Acestea sunt disponibile pe poziţiile 195 şi 510 ale telecomenzii UPC.

"Parteneriatul actual cu UPC România şi Focus Sat marchează un eveniment foarte important pentru VIMN CEE pentru că scoate în evidenţă faptul că portofoliul nostru are o valoare importantă atât pentru spectatorii noştri, cât şi pentru partenerii afiliaţi", spune Bartosz Witak, General Manager al VIMN pentru Israel şi Europa Centrală şi de Est.

Televiziunea de filme Paramount Channel s-a lansat în România în prima parte a acestui an. În prezent, Paramount Channel este disponibilă şi în grila platformei de satelit Digi, deţinută de RCS&RDS, în reţelele de cablu ale RCS&RDS, dar şi în grilele altor operatori de cablu mai mici din România.

În următoarele săptămâni, Paramount Channel va difuza filme regizate de vedete precum Steven Spielberg, Terry Gilliam şi Alfred Hitchcock. Printre acestea se numătă "Jaws 3", "Jurassic Park", "Fear and Loathing in Las Vegas" şi "The Blues Brothers". De asemenea, seria "Phycho" va avea o seară dedicată, chiar în noaptea de Halloween, pe 31 octombrie.

Comedy Central Extra, o televiziune ce difuzează seriale originale, animaţie şi stand-up comedy, s-a lansat în România, şi este distribuită de Romtelecom, RCS&RDS şi UPC. În prezent, Comedy Central Extra difuzează seriale de familie precum "Reed Between the Lines", "Rules of Engagement" şi "The King of Queens", dar şi serii de comedie ca "South Park" şi "Real Husbands of Hollywood".

Televiziunea MTV Live difuzează cea mai bună muzică interpretată live de trupe din întreaga lume, dar şi diferite programe, precum sesiuni de studio şi documentare muzicale.

Nick Jr. este o televiziune pentru copii, care difuzează seriale precum "Dora the Explorer", "Bubble Guppies" şi "Paw Patrol" şi care nu transmite publicitate.

Viacom International Media Networks, o divizie a Viacom Inc., operează la nivel internaţional şi televiziunile MTV, Nickelodeon şi VH1.

UPC România este una dintre cele mai mari companii de telecomunicaţii de pe piaţa locală. Compania oferă servicii de televiziune (digitală, prin satelit şi analogică), Internet în bandă largă şi telefonie în aproximativ 300 de localităţi. UPC România este afiliată la Liberty Global, plc.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO