ZF 24

Unul dintre cele mai spectaculoase cazuri de malpraxis din Romania ar putea lua o turnura neprevazuta

Unul dintre cele mai spectaculoase cazuri de malpraxis din Romania ar putea lua o turnura neprevazuta

Autor: Pro TV

08.03.2012, 13:12 911

Condamnat la inchisoare cu suspendare si la plata a 500.000 de euro pentru ca ar fi nenorocit un om, chirurgul Traian Romeo Ursu de la Spitalul "Foisor" s-a ambitionat sa isi faca singur dreptate.

A apelat la niste detectivi particulari, care l-au urmarit pas cu pas pe fostul pacient. Acum, doctorul sustine ca respectivul merge fara probleme si ca el este nevinovat.


Imaginile au fost surprinse in urma cu doua saptamani in cartierul Cotroceni si il infatiseaza pe fostul pacient al doctorului Traian Romeo Ursu, renumit specialist in chirurgie spinala de la Spitalul de Ortopedie "Foisor".


Este dovada pe care chirurgul o asteapta de ani de zile ca sa dovedeasca, spune el, impostura celui care l-a acuzat de malpraxis si care a si provocat condamnarea sa la un an de inchisoare cu suspendare.


Doctorul Ursu sustine ca ceea ce s-a intamplat in 2005, atunci cand l-a operat pe barbat pentru a-i rezolva o dubla hernie de disc, si s-a soldat cu un incident ce a dus la sectionarea unui vas important de sange, nu a fost altceva decat un nefericit accident.


Ani la randul doctorul a incercat in zadar sa ii convinga pe judecatori ca este nevinovat si sa sustina ca fostul pacient e mai putin afectat de cat pare.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO