ZF 24

Universitatea parteneră a şcolii de afaceri ASEBUSS, premiată de MAE

Universitatea parteneră a şcolii de afaceri ASEBUSS,...

Autor: Corina Mirea

22.12.2013, 18:54 253

Universitatea Kenne­saw din Atlanta, instituţie care de­rulează împreună cu şcoala de afaceri ASEBUSS programul de Executive MBA româno-ame­rican, a fost premiată luna aceasta de Ministerul Afacerilor Externe. Premiul „150 ani de Diplomaţie Ro­mânească“ a fost acordat de consulul Darius Gazinschi drept recunoaştere a activităţilor dedicate României, organizate în ultimul timp în campusul universitar din Atlanta. 

Programul oferit pe plan local de ASEBUSS şi de universitatea americană Kennesaw are peste 1.150 de absolvenţi, manageri şi antreprenori, adică peste 25% din numărul total de absolvenţi de programe de educaţie mana­gerială din ultimii 20 de ani, potrivit datelor centralizate de ZF pentru realizarea suplimentului Top MBA, ediţia 2013. 

Şcoala de afaceri ASEBUSS, una dintre cele mai vechi instituţii de acest gen de pe plan local, activează pe o piaţă estimată la 4,5 milioane de euro anual, care livrează în jur de 200-300 de absolvenţi pe an. În prezent, în România există opt programe de EMBA şi opt de MBA.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 23.12.2013

 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO