ZF 24

Unde va fi al doilea pol logistic din tara?

10.03.2010, 23:09 26

Capitala si in special iesirea pe autostrada Bucuresti - Pitestia atras de-a lungul timpului cele mai multe proiecte de spatiilogistice, fapt de la sine inteles tinand cont de apropierea dePitesti si Ploiesti dar si de numarul ridicat de suprafete de maridimensiuni.

Sanse pentru dezvoltarea unui nou poll logistic sunt, in opinialui Gabriel Chimisliu, vicepresedinte al companiei de consultantaimobiliara The Advisers Knight Frank. In opinia sa, necesitateadezvoltarii unui al doilea mare pol logistic in tara ar urma sagenereze mai multe proiecte in zona Turda - Cluj-Napoca - Deva."Sunt acum destule cereri de spatii logistice, in special dinpartea comerciantilor, a companiilor de bunuri de larg consum, darsi a firmelor de logistica", spune Chimisliu.

Cititi mai multe despre segmentul logistic, considerat adesea cafiind Cenusareasa pietei imobiliare locale, pewww.businessmagazin.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO