ZF 24

Un tânăr fost înjunghiat într-un parc din centrul Capitalei

Un tânăr fost înjunghiat într-un parc din centrul...

Autor: Gabriela Ghitcuta

09.05.2016, 10:44 471

Potrivit unor oficiali din cadrul Poliţiei Capitalei, incidentul a avut loc duminică seară, la 21.45 în Parcul Kiseleff din Sectorul 1 al Capitalei.

Un băiat în vârstă de 24 de ani se află împreună cu o prietenă pe o bancă, în momentul în care a intrat în conflict cu un grup de tineri, doi băieţi şi o fată, toţi minori. Conflictul a degenerat iar tânărul ar fi fost înjunghiat în picior şi în mână cu un cuţit.

Incidentul a fsot anunţat la numărul de urgenţă 112, iar la faţa locului a sosit o ambulanţă care l-a transportat la pe tânăr la Spitalul Elias unde a şi rămas internat, au mai precizat sursele citate.

Presupuşii agresori, doi băieţi minori, în vârstă de 15 ani, au fost prinşi la puţin timp după incident şi au fost audiaţi la Secţia 2 Poliţie. Luni dimineaţă au fost duşi de poliţişti la IML pentru expertiză psihiatrică. Aceştia sunt cercetaţi acum pentru port de armă albă, loviri şi alte violenţe.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO