ZF 24

Un start-up pe zi. Georgiana Radu a pornit o afacere cu cosmetice naturale sub brandul Raftul cu Miresme după o călătorie în Sri Lanka

Produsele cosmetice se bazează pe uleiuri asiatice

Produsele cosmetice se bazează pe uleiuri asiatice

Autor: Miruna Diaconu

26.02.2020, 17:00 406

În 2019, Raftul cu Miresme a încheiat anul cu o cifră de afaceri de circa 88.000 euro, iar pentru anul acesta Georgiana Radu estimează o creştere de 40%.

Georgiana Radu a creat brandul Raftul cu Miresme, o afacere ce se ocupă cu producerea cosmeticelor naturale, în urma unei călătorii în Sri Lanka, unde a aflat de bene­ficiile uleiurilor pe care le foloseşte în producerea cosme­ticelor, pre­cum cel de santal, vanilie şi ghimbir.

„Povestea Raftul cu Miresme a început cu o călătorie prin lumea ingredientelor naturale, în Sri Lanka, unde am vizitat un loc interesant: o pădure denumită “Spice Garden”, în care un doctor ayurvedic ne-a povestit despre beneficiile uleiurilor. Astfel, am început să creez produse naturale cu aport ridicat de substanţe active, care îşi doresc să aducă beneficii precum reducerea petelor pigmentare, regenerare profundă şi hidratare”, spune Georgiana Radu, fondatoarea businessului Raftul cu Miresme.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO