ZF 24

Un roman preia conducerea FM Logistic

23.03.2010, 18:59 34

FM Logistic Romania, unul din principalii integratori deservicii logistice de pe piata locala, are un nou director general,Catalin Olteanu, care a detinut anterior functia de directorregional de operatiuni pentru platforma din Timisoara.

Olteanu il inlocuieste astfel pe francezul Sylvain Cotin. FMLogistic Romania este detinuta de grupul francez cu acelasi nume.Potrivit FM Logistic, detinuta de Olteanu a venit in cadrulcompaniei in 2006, pe pozitia de director pentru transportuldomestic din Romania dupa ce anterior a detinut o functie in cadrulunui producator local de electronice.

Compania este prezenta in sectorul serviciilor logistice locale din2004 , interval in care businessul a urcat de la 4,5 milioane deeuro la 18 milioane de euro in cursul anului trecut.
FM Logistic opereaza spatii de depozitare in Timisoara si Bucurestiiar principalii clienti din portofoliu sunt Cora, P&G, Henkelsau L'Oreal.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO