ZF 24

Un român a furat 200 de kilograme de şuruburi de pe un circuit de Formula 1 din Spania

no title

Autor: Mihai SCHIAU

05.05.2011, 17:23 145

Poliţia din Valencia a arestat un român care a fost prins întimp ce fura 200 de kilograme de şuruburi, scrie levante-emv.com.Românul, care şi-a recunoscut fapta, a fost condamnat la patru lunide închisoare, potrivit Gândul.

Bărbatul a intrat într-o zonă a circuitului interzisăpublicului, unde administratorii pistei depozitează materialele deconstrucţii. El a luat şuruburile, le-a pus într-un cărucior decumpărături şi a fost prins de poliţişti în timp ce împingeacăruţul în cartierul Nazaret.

Iniţial, procurorul ceruse o pedeapsă de şase luni deînchisoare, dar aceasta a fost redusă la patru luni, pentru căinculpatul şi-a recunoscut fapta.

Şuruburile, care sunt folosite la asamblarea standurilor, aufost furate cu doar câteva zile înainte de începerea lucrărilor deinstalare a tribunelor, pentru cursa de Formula 1 care va avea locpe 26 iunie, la Valencia. Poliţiştii cred că bărbatul urma să vândăşuruburile la fier vechi, dar spun că n-ar fi luat mai mult de 600de euro pe ele.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO