ZF 24

Un primar din Vaslui a fost lăsat fără permis auto de către poliţia din comuna pe care o administrează

Un primar din Vaslui a fost lăsat fără permis auto de...

Autor: Andreea Unturica, Teodor Istrate

18.07.2013, 19:20 1072

Potrivit Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Vaslui, maşina condusă de primarul comunei Ştefan cel Mare, Mihai Moraru, a fost detectată de aparatul radar în timp ce rula cu o viteză de 101 kilometri pe oră, pe raza localităţii Mărăşeni, situată la limita cu municipiul Vaslui.

În consecinţă, edilul din Ştefan cel Mare a fost obligat să predea permisul de conducere, având în vedere că a depăşit cu 50 de kilometri viteza legală admisă în interiorul unei localităţi.

"Conducătorul auto în cauză a fost depistat în timpul unei acţiuni pe linie de viteză desfăşurată de poliţiştii de la Serviciul Rutier pe drumul naţional DN 15D Vaslui - Roman. Pe lângă sancţionarea cu nouă puncte amendă, respectiv 720 de lei, poliţiştii au procedat şi la reţinerea permisului de conducere pe o perioadă de 90 de zile, în loc fiindu-i eliberată o dovadă înlocuitoare, cu valabilitate 15 zile", a declarat, joi, pentru corespondentul MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Mihaela Ştraub.

În urmă cu trei ani, fostul primar al aceleiaşi comune, Emil Huzum, a fost lăsat fără permis după ce a fost prins de către poliţişti având o alcoolemie peste limita legală.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO