ZF 24

Un nou pretendent pentru Cadbury. Ferrero s-ar putea alia cu Hershey pentru preluarea companiei britanice

03.01.2010, 14:35 19

Producatorul italian de dulciuri Ferrero s-a intalnit cu maimulte firme de private equity si cu Hershey pentru a discuta cuprivire la o posibila oferta de preluare a companiei britaniceCadbury, conform publicatiei Sole 24 Ore, citata de Reuters.

Astfel, in urmatoarele saptamani compania italiana ar putea faceo oferta de preluare a producatorului de dulciuri britanic care sarivalizeze cu oferta ostila de 10 miliarde lire sterline venita dinpaertea grupului american Kraft Foods.

Cititi aici povestea lui celui mai bogatitalian, Michele Ferrero

Conform publicatiei italiene, Ferrero a discutat cu firmele deprivate equity Kohlberg Kravis Roberts & Co si BlackstoneGroup, dar si cu compania Hershey in vederea formarii unei aliantepentru preluarea Cadbury.

Oficialii Ferrero au refuzat orice comentarii cu privire laarticolul aparut in presa italiana. Cadbury a anuntat la 14decembrie ca atat Hershey cat si Ferrero s-au aratat interesate depreluarea companiei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO