ZF 24

Un club de fotbal a găsit salvarea de la faliment într-un contract de sponsorizare cu un bordel

 Un club de fotbal a găsit salvarea de la faliment într-un contract de sponsorizare cu un bordel

Autor: Cătălina Butan

17.12.2012, 16:45 697

Două echipe de fotbal de amatori din Grecia, Voukefales FC şi Palaiopyrgos FC au găsit salvarea de la faliment de unde se aşteptau mai puţin, fiind sponsorizate de un bordel şi un magazin de pompe funebre, scrie BBC.

Voukefales FC, echipa locală a oraşului Larissa, nu se remarcă prin performanţele sale sportive ci prin tricourile roz, înscripţionate cu logo-ul "Villa Erotica", numele unui bordel din oraş.

Antrenorul echipei, Yiannis Batziola consideră că nu este nimic ruşinos în acest fapt, sponsorii sportivi fiind dintre cei mai diverşi.

"Reclamele la companiile de pariuri sportive sau la alcool ale echipelor din liga profesionistă sunt mult mai imorale", mai spune el.

Liga locală de fotbal protestează cu privire la echipamentul echipei, considerând că sportul nu trebuie să promoveze sexul. Oficialii ligii au obligat echipa să folosească echipamente de culori închise. Cu toate acestea, logo-ul poate fi păstrat.

În oraşul vecin, Trikala, sponsorul echipei locale Palaiopyrgos FC este unul la fel de neconvenţional, o companie de pompe funebre.

Jucătorii echipei poartă tricouri negre, înscripţionate cu o cruce mov, logo-ul companiei.

Datorită protestelor autorităţilor, crucea trebuie acoperită la fiecare meci, însă de cele mai multe ori, banda adezivă cu care este acoperită crucea cade.

Viitorul sportivilor din Grecia este unul sumbru pe măsură ce investiţiile în domeniul sportiv sunt tot mai reduse, atât la nivel profesionist, cât şi la nivel amator.

Din fericire, fotbalisţii celor două echipe nu am motive de îngrijorare datorită sponsorilor lor neconvenţionali.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO