Companii

Un brand francez de modă intră în România să se bată cu H&M şi Terranova

Un brand francez de modă intră în România să se...

Autor: Cristina Roşca

06.11.2013, 17:22 7539

Brandul francez Mim, adus pe piaţa locală de Philippe Besadoux, şeful Kenvelo şi al altor trei branduri, şi de Stephane Lahaye, CEO al grupului financiar Lea Finance, va deschide primul său magazin din România pe 20 noiembrie în Bucureşti. Unitatea va fi amplasată în centrul comercial Carrefour Orhideea, în spaţiul ocupat anterior de Terranova. Ulterior va fi deschis un magazin în Cora Pantelimon, tot în spaţiul ocupat de Terranova, potrivit lui Besadoux.

“Acum purtăm discuţii să mergem în AFI Cotroceni, în Polus Cluj, Vitan, Iulius Timişoara şi Euromall Piteşti. Pentru 2014 avem planificate opt deschideri.” Investiţia într-un magazin se ridică la 100.000 de euro fără stoc.

Într-o perioadă în care românii sunt tot mai atenţi pe ce dau banii şi pun preţul pe primul loc atunci când vine vorba de cumpărături, Philippe Besadoux a decis să aducă la Bucureşti o marcă franţuzească cu preţuri mici. Preţul unei rochii începe de la cinci euro, iar cel al unei perechi de jeans de la nouă euro. Magazinele MIM vor intra astfel în concurenţă directă cu H&M şi Terranova.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO