ZF 24

Un antreprenor care deţine 15 magazine de proximitate Carrefour express în franciză face afaceri de 38 mil. lei: Avem 10.000 de clienţi pe zi

Compania Pronto administrează 15 magazine „Carrefour express“ sub franciza Carrefour România

Compania Pronto administrează 15 magazine „Carrefour express“ sub franciza Carrefour România

Autor: Cristina Roşca

17.06.2020, 16:35 717

♦ Gigantul francez Carrefour a lansat franciza „express“ în România acum circa un deceniu, magazinele ce poartă acest brand fiind active pe segmentul de proximitate ♦ De mai bine de cinci ani expansiunea în franciză e blocată ♦ Reţeaua „express“ numără circa 60 de magazine, conform celor mai recente date ale ZF.

Compania Pronto Mobile, cel mai mare francizat al francezilor de la Carrefour în România, operează 15 magazine „express“, toate în Bucureşti. Acestea au avut anul trecut în medie 10.000 de vizitatori pe zi. La o reţea de circa 60 de magazine „express“ în România, compania Pronto Mobile operează circa un sfert dintre unităţile sub acest brand.

„Am deschis primul magazin din reţea în 2013 şi apoi ne-am extins rapid. Din 2014 nu am mai inaugurat unităţi noi pentru că grupul Carrefour nu s-a mai extins în franciză. Primim anunţuri periodice conform cărora expansiunea se va relua, cea mai nouă veste fiind că peste o lună vom putea să ne dezvoltăm din nou“, spune Gabriel Sandu, administratorul şi acţionarul majoritar al reţelei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO