ZF 24

Un alt suspect in cazul Bahaian a fost prins, pe numele sau fiind emisa ordonanta de retinere

Bahaian, sponsor la "Interne"
19.01.2010, 11:50 171

Un alt suspect in dosarul in care patronul clubului GloriaBuzau, Sergiu Bahaian, lider al unei grupari specializate ininfractiuni economice, este acuzat de uciderea a patru persoane, afost prins, pe numele acestuia fiind emisa ordonanta de retinere,informeaza Mediafax.

Potrivit unor surse judiciare, barbatul, Dan Negrean, care estedin Buzau, a fost prins in noaptea de luni spre marti, iarprocurorii DIICOT Ialomita au emis pe numele sau o ordonanta deretinere pentru 24 de ore.

Barbatul, care este acuzat de infractiuni economice, urmeaza safie dus, in cursul acestei zile, la Tribunalul Ialomita, cupropunerea de arestare preventiva.

Patronul clubului Gloria Buzau, Sergiu Bahaian - lider al uneigrupari specializate in infractiuni economice, care ar fi ordonatuciderea a patru persoane - a fost arestat preventiv, duminica,pentru 29 de zile, de Tribunalul Ialomita.

Tribunalul Ialomita a emis mandate de arestare preventiva, totpentru 29 de zile, si pe numele a trei dintre presupusii compliciai lui Bahaian, toti patru fiind acuzati de inselaciune cuconsecinte deosebit de grave. Cei patru au facut recurs la deciziainstantei.

Potrivit reprezentantilor Tribunalului Ialomita, dosarul in caresunt cercetati Sergiu Bahaian, Eduard Marculescu, Mihai Dascaletesi Gheorghe Teleaga va fi trimis, miercuri, la Curtea de ApelBucuresti, care va fixa termenul recursului.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO