ZF 24

Tudose: Nu am primit un premiu; Prioritatea va fi implementarea programului, cu un control politic

Tudose: Nu am primit un premiu; Prioritatea va fi...

Autor: Cătălina Mănoiu

28.06.2017, 15:18 207

„Exceptând ceea ce s-a întâmplat în ultimele zile vă spun şi cu aceast prilej că nu am sentimentul că am câştigat un premiu, ci că am fost desemnat decătre domnul preşedinte Dragnea şi îi mulţumesc încă o dată, de către colegii din CEx şi le mulţumesc şi domniilor lor, de către preşedintele României, mulţumesc şi domniei sale, am fost desemnat să mă duc să muncesc pentru ţară”, a declarat premierul desemnat Mihai Tudose, după încheierea şedinţei Cex PSD.

Mihai Tudose a afirmat că are ca prioritate implementarea programului de guvernare, care se va face cu un control politic „foarte strict”, precizând că vor avea loc întâlniri săptămânale până vor fi recuperate întârzierile.

„Vom implementa câteva măsuri noi la care s-a lucrat în ultimele două săptămâni tot pentru a recupera anumite sume care astăzi au potenţial în a ne crea în indeplinirea programului. De acum toţi membrii Guvernului vor raporta tot ceea ce fac, în primul rând prin fapte şi nu doar prin declaraţii”, a spus Tudose.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO