ZF 24

Trei persoane împuşcate duminică seara în Bucureşti, pentru un loc de parcare, în Dristor

Autor: Andrei Dumitrescu, Laura Mitran

05.01.2014, 17:43 914

Focurile de armă trase duminică în Dristor, într-un conflict privind un loc de parcare, ar fi urmat unei bătăi în care s-au folosit inclusiv bâte, au declarat pentru MEDIAFAX surse din rândul anchetatorilor.

Sursele citate au precizat că, din primele cercetări, reiese că în timpul incidentului din strada Şcolarilor, izbucnit pe marginea unui loc de parcare, s-ar fi folosit iniţial bâte.

Un bărbat ar fi tras cu pistolul cu bile de cauciuc în cei care i-au ocupat locul de parcare, după ce aceştia ar fi scos bâte.

Patru persoane au fost rănite, fiind transporate la spitalele Floreasca şi Bagdasar-Arseni, însoţite de poliţişti.

Potrivit anchetatorilor, incidentul a avut loc după ce victimele ar fi ocupat un loc de parcare de pe strada Şcolarilor, cu o maşină cu număr de Bulgaria.

În prezent, poliţiştii audiază martori pentru a stabili contextul în care s-a produs agresiunea.

Acesta nu este primul incident violent din zonă, în condiţiile în care în apropiere funcţionează mai multe cazinouri, iar clienţii acestora au intrat în conflict de mai multe ori de-a lungul timpului, potrivit unor surse din Poliţie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO