ZF 24

#trebuiesărepornimbusinessul Ruslan Rotaru, dezvoltator imobiliar, investeşte 15 mil. euro în trei blocuri de apartamente în Iaşi. „În perioadele care par mai puţin sigure sau care au parte de fluctuaţii economice, investiţia în imobiliare rămâne una dintre cele mai sigure“

Suprafaţa unui apartament variază între 43 şi 150 de metri pătraţi, în varianta atât decomandată, cât şi open space.

Suprafaţa unui apartament variază între 43 şi 150 de metri pătraţi, în varianta atât decomandată, cât şi open space.

Autor: Alina-Elena Vasiliu

28.04.2020, 11:42 1289

„Obiectivul final al proiectului este de a ajunge la un număr de peste 2.000 de apartamente“, spun reprezentanţii dezvoltatorului.

Ruslan Rotaru, un dezvoltator imo­bi­liar care deţine compania R&R Pre­mium Development, investeşte 15 mi­lioane în trei blocuri de locuinţe cu câte 11 etaje şi un total de 400 de apar­ta­mente, care se vor adăuga ansa­m­blului Royal Town deja început în Iaşi.

„Suma este finanţată din surse proprii. Rezervări pentru unul dintre blo­curile pentru care încep acum lu­cră­rile au fost făcute începând cu sfâr­şitul lunii ianuarie, astfel că, până în pre­zent, 45% dintre apartamentele aces­tuia sunt de­ja rezervate“, spun repre­zentanţii Royal Town.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO