ZF 24

Titlurile Rompetrol Rafinare si Rompetrol Well Services vor reveni, marti, la tranzactionare pe BVB

27.08.2007, 18:40 21

Actiunile Rompetrol Rafinare, principalul activ detinut de grupul Rompetrol, si Rompetrol Well Services, divizia de servicii petroliere, vor reveni, marti, la tranzactionare la Bursa de Valori Bucuresti (BVB), dupa ce au fost suspendate in urma anuntului privind vanzarea grupului Rompetrol.

Actiunile Rompetrol Rafinare Constanta au castigat astazi 14,29% in urma anuntului de preluare de catre grupul KazMunaiGaz detinut de statul Kazahstan, pana sa fie suspendate de la tranzactionare. Actiunile rafinariei erau cotate, la ora 13:22, ora suspendarii, la 0,1120 lei, pe o lichiditate de 5,88 milioane de lei.

Titlurile Rompetrol Well Services, divizia de servicii petroliere a Rompetrol, au fost de asemenea suspendate, la ora 13:24, cotatia acestora avand un avans de 13,10%, la 1,9 lei. Valoarea tranzactiilor a insumat 1,01 milioane de lei.

Actiunile celor trei companii din cadrul grupului Rompetrol, Vega, Rafinare Constanta si Well Services, au fost suspendate de la tranzactionare in jurul orei 13.20, la circa 10 minute de la anuntul oficial.


Pe piata Rasdaq, actiunile Rompetrol SA, firma care opereaza rafinaria Vega Ploiesti a Rompetrol, au fost oprite de la tranzactionare, dupa ce afisau un castig de 21,95%, la 25 bani.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO