ZF 24

Terasele din Centrul Istoric, deschise tot anul, dar fara muzica si mici

Terasele din Centrul Istoric, deschise tot anul, dar fara muzica si mici
11.04.2010, 17:41 26

Terasele din Centrul Istoric al Capitalei ar putea fi deschisetot anul ca la Paris si Viena, mobilierul poate fi alb, bej saumaro, imbodobit cu flori naturale, iar in aceste spatii nu va fimuzica si totodata nu se vor face mici, este concluzia intalniriiprimarului general cu patronii de terase, informeaza Mediafax.

Primarul general, Sorin Oprescu, s-a intalnit, duminica lapranz, cu patronii teraselor din Centrul Istoric, pentru a discutadespre organizarea acestor spatii in acest sezon.

"Regulamentul propus de Primaria generala este flexibil.Terasele ar putea fi deschise in cateva zile, dar numai pe strazilecare au fost reabilitate, intrucat din cele zece strazi, doar patruau fost terminate. Vreau sa va rog sa ma ajutati. Sunt atatiafranari care, de ani de zile, nu ne lasa sa rezolvam problemele inzona. Cred ca, odata cu deblocarea ideii de refacere a cladirilor,sa putem demara lucrarile", le-a spus Oprescu patronilor de terase.Aflati cum au intampinat patronii de terase dinCentrul Vechi decizia primarului capitalei pe www.mediafax.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO