ZF 24

Telemobil va emite obligatiuni de pana la 92,8 mil. euro pentru procesul de dezvoltare

26.06.2007, 17:37 21

Telemobil va lansa o emisiune de obligatiuni in valoare totala de pana la 125 milioane de dolari (circa 92,8 mil. euro) pentru a finanta accelerarea procesului de dezvoltare, masura aprobata de actionari in cadrul Adunarii Generale Extraordinare din 26 aprilie.
Emisiunea de obligatiuni se va face pe o piata internationala de capital, care va fi aprobata sau ratificata prin hotararea Consiliului de administratie.
Actionarii au decis ca managerul emisiunii sa fie banca ABN AMRO si a imputernicit pe Richard Kirkland Berwick, Nadim Akkaoui si Piermario Di Pietro, administratorii firmei, sa incheie impreuna in numele si pe seama Telemobil, orice contracte si/sau orice alte documente legate de emisiunea de obligatiuni.
De asemenea, actionarii au mai aprobat amendarea unui contract de credit in suma de 40 milioane de dolari, incheiat in ianuarie 2005, si relocarea sediului social al Telemobil din localitatea Balotesti, judetul Ilfov, in Bucuresti, strada Tipografilor.
La finele lunii ianuarie 2005, Telemobil a incheiat un acord de imprumut in valoare de 94 milioane dolari (circa 69,8 mil. euro), fondurile atrase fiind destinate in principal dezvoltarii retelei de telefonie mobila Zapp si imbunatatirii serviciilor furnizate. Mediafax

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO