ZF 24

Telekom România intră în campania de Black Friday şi cu Germanos şi Clickshop.ro

Telekom România intră în campania de Black Friday şi...

Autor: Adrian Seceleanu

11.11.2014, 00:00 11860

Telekom România, cel mai mare grup de comunicaţii fixe şi mobile de pe piaţă, va participa la evenimentul de shopping Black Friday, organizat în data de 21 noiembrie, inclusiv prin intrmediul reţelei Germanos şi al magazinului online Clickshop.ro, unele produse urmând să aibă preţuri mai mici cu până la 70%.

„Clienţii Telekom Romania Communications (fostul Romtelecom) care aleg să îşi achiziţioneze un pachet 3-play (TV, net şi telefonie fixă) vor primi un voucher ce oferă reducere pentru achiziţionarea unei tablete. Abonaţii ce vor opta pentru o ofertă integrată (TV, net, telefonie fixă şi mobilă) vor primi un voucher pentru achiziţionarea unui televizor. (…) Peste 400 de accesorii pentru telefoane mobile, tablete, laptopuri, camere foto, televizoare sau diferite electrocasnice sunt disponibile pe Germanos.ro şi Clickshop.ro cu reduceri de până la 70%”, conform datelor companiei.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO