ZF 24

Tarom continua cu bilete la 9 euro catre Roma, Venetia si Sofia. Pretul cu taxe depaseste 86 de euro.

Tarom continua cu bilete la 9 euro catre Roma, Venetia si Sofia. Pretul cu taxe depaseste 86 de euro.
01.11.2009, 13:53 47

Compania aeriana de stat Tarom, care a zburat cu aeronavele pejumatate goale in primele opt luni anul acesta, a scos la vanzarebilete de avion la 9 euro catre destinatiile Roma, Venetia, Sofia,cu plecare din Bucuresti. Cu toate taxele de aeroport, preturilebiletelor de avion ajung la 105 euro, 86 de euro si respectiv 93 deeuro, potrivit reprezentantilor companiei.

Primele rute incluse in promotia "Maratonul de iarna", demarata lainceputul acestei saptamani, au fost Bucuresi-Lyon siBucuresti-Zurich.

"Biletele dus-intors spre Roma, Venetia si Sofia, cumparate inperioada 31 octombrie-15 noiembrie pot fi utilizate in perioada 9-15 noiembrie 2009", au declarat reprezentantii companiei. Taromopereaza zboruri zilnice pe ruta Bucuresti-Roma, patru curse peruta Bucuresti-Venetia si 12 zboruri pe saptamana pe rutaBucuresti-Sofia. Numarul biletelor disponibile in cadrul acesteipromotii poate varia, in functie de locurile disponibile siincarcatura curselor. Pe parcursul campaniei "Maratonul de iarna",destinatiile se vor schimba de la o saptamana la alta, in total sevor pune in vanzare 800 de bilete de avion pe 14 destinatii instrainatate operate de Tarom.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO