ZF 24

Tariceanu: Toti angajatii din serviciile publice trebuie sa poarte ecuson cu numele propriu

11.07.2007, 20:13 44

Toti angajatii serviciilor publice care deservesc cetatenii vor trebui sa poarte un ecuson cu propriul nume, iar ghiseele pentru pasapoarte, caziere judiciare, permise si inmatriculari auto vor fi reamenajate astfel incat solicitantul sa nu mai stea aplecat, pentru a discuta cu functionarul.
Masurile sunt incluse in anexa unei decizii semnate de premierul Calin Popescu Tariceanu privind imbunatatirea activitatii serviciilor publice.
"Trebuie sa oferim cetatenilor numele interlocutorilor din serviciile publice. De aceea, toti angajatii care deservesc publicul trebuie sa poarte ecuson", se arata in anexa la decizia premierului, contrasemnata de secretarul general al Guvernului si seful cancelariei.
Seful Guvernului se refera, in decizie, si la ghiseele pentru servicii publice, aratand ca acestea trebuie reamenajate astfel incat persoana solicitanta sa nu mai fie obligata sa stea aplecat, pentru a putea discuta, prin geam, cu functionarul.
"In cel mai scurt timp, aceste ghisee vor fi reamenajate astfel incat cetatenii sa nu mai fie pusi in situatii umilitoare", cere Tariceanu in document. Mediafax

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO