ZF 24

Tariceanu il avertizeaza pe seful ANRCTI ca il va demite

01.05.2007, 13:11 11

Premierul Tariceanu l-a avertizat pe seful ANRCTI, Dan Georgescu, prin intermediul ministrului Comunicatiilor, ca il va demite daca acesta ii va mai prezenta informatii false privind cadrul de reglementare in domeniu, asa cum considera ca s-a intamplat in discutia de saptamana trecuta cu Romtelecom.

"Tariceanu considera ca, in discutia cu reprezentantii Romtelecom, presedintele ANRCTI i-a prezentat informatii false privind cadrul de reglementare in domeniu, diferite chiar de datele furnizate in aceeasi intalnire de ministrul Comunicatiilor. Acest lucru l-a iritat, fara sa spuna insa ceva in timpul discutiei. Ulterior, premierul i-a cerut ministrului sa ii transmita sefului Autoritatii ca daca se mai intampla o singura data sa il minta ?in fata?, va fi dat afara", au declarat surse ministeriale.

Solicitarea de a-i transmite sefului Autoritatii Nationale pentru Reglementare in Comunicatii si Tehnologia Informatiei (ANRCTI) avertismentul i-a fost adresata ministrului Comunicatiilor, Zsolt Nagy, de catre premierul Tariceanu in sedinta de miercuri a Guvernului.

Presedintele ANRCTI, Dan Georgescu, a declarat ca nu s-a "lamurit" inca asupra motivelor care au provocat nemultumirea premierului si a apreciat ca intreaga situatie este determinata de o neintelegere. Mediafax

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO