ZF 24

Tariceanu: Guvernul va modifica Legea achizitiilor publice deoarece anumite firme blocheaza proiecte

Tariceanu: Guvernul va modifica Legea achizitiilor publice deoarece anumite firme blocheaza proiecte
18.09.2007, 18:30 20

Guvernul va modifica Legea achizitiilor publice, prin reducerea termenelor de analiza a contestatiilor, deoarece nu poate accepta ca mari proiecte de investitii sa fie blocate prin contestarea procedurilor de licitatie de catre firme cu anumite interese economice, a declarat premierul Tariceanu, citat de Mediafax.

El a raspuns astfel la solicitarea presei de a comenta anuntul reprezentantilor oamenilor de afaceri conform caruia Asociatia Oamenilor de Afaceri din Romania (AOAR) se opune intentiei Guvernului de a modifica "intempestiv" Legea achizitiilor publice.

Premierul a aratat ca Romania trebuie sa faca fata unui calendar "imperativ" pentru realizarea, pe baza procedurilor de achizitie publica, a proiectelor de investitii, dar ca licitatiile organizate pentru atribuirea contractelor de executie sunt blocate "la nesfarsit" de contestatii depuse de firme cu anumite interese economico-financiare.

Mai multe stiri pe site-ul www.mediafax.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO