ZF 24

Tariceanu: Daca i-am da lui Boc pe mana un butic, l-ar baga in faliment

Tariceanu: Daca i-am da lui Boc pe mina un butic, l-ar baga in faliment
16.03.2010, 18:06 25

Fostul premier liberal Calin Popescu Tariceanu a combatut pepuncte masurile anticriza anuntate de premierul in functie Emil Bocin plenul Parlamentului sintetizand ca acesta este atat denepriceput in problemele economice incat "daca i s-ar da pe mana unbutic, l-ar baga in faliment".

Peste 100.000 de firme au dat faliment in 2009, i-a replicatTariceau lui Boc care se laudase ca 5.000 de firme au fost salvateprin programul Prima Casa. "Ar trebui sa vorbiti de locuinteleconstruite, nu de cele vandute", i-a spus Tariceanu."Ati mai spusca ati construit 42 de kilometri de autostrada. dar acestia eraudeja construiti din 2008, eu i-am vazut. Ce s-a intamplat a fost cain mandatul dumneavoastra doar s-au tras marcajele, s-a pusvopseaua.

Cat despre programul "Rabla" ar trebui numit "Epava" caci oriceom care avea in curte o tabla pe care o folosea drept cotet degaini putea sa mearga sa ceara banii", a spus Tariceanu, in plenulParlamentului. El a concluzionat citand dintr-un raport al BEI, incare se arata ca "programul anticriza al Guvernului a avut maidegraba un efect imaginar".

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO