ZF 24

Tariceanu: Cota unica a fost un succes. Ar fi o greseala sa se renunte la aceasta taxa

25.04.2010, 10:40 33

"Cota unica a fost un succes, a permis investitorilor sainvesteasca mai mult, sa castige mai mult, a permis statului sastranga mai multi bani la buget. Ar fi o greseala sa se renunte laaceasta cota unica", a declarat fostul premier al Romaniei, CalinPopescu Tariceanu.

"Cota unica nu inseamna ca toata lumea plateste la fel ci infunctie de venit se diferentiaza", a mai mentionat premierul incadrul emisiunii Dupa 20 de ani, transmisa duminica la Pro Tv.

Tariceanu a spus ca in urma cotei unice veniturile publice aucrescut "remarcabil". "Romania nu sufera de prea multa munca.Exista oameni care au disponibilitatea de a munci mai mult si peaceia nu trebuie sa ii penalizam", a mai spus fostul premier.

Ca raspuns la intrebarea daca este necesara scaderea saueliminarea cotei unice, Adrian Nastase, invitat de asemenea laemisiune, a declarat ca problema nu este neaparat cota unica citaxele introduse suplimentar cotei unice, taxe pe care toticetatenii trebuie sa le plateasca in mod egal fara niciodiferentiere.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO