ZF 24

Ţări unde poţi trăi cu mai puţin de 500 de dolari pe lună

Ţări unde poţi trăi cu mai puţin de 500 de dolari pe lună
23.10.2010, 13:47 1108

Daca te-ai săturat de munca extenuantă, de oraşul aglomerat încare stai, de creditele la bancă de care ai vrea sa scapi, mai ai osolutie. Poţi să-ţi iei lumea în cap şi să pleci într-un loc exoticunde să duci o viaţă lipsită de griji şi cu costuri minime.

Tailanda
Preturile chiriilor din Tailanda variaza ca peste tot in functie delocatie. Dar sunt numeroase oferte in locuri mai putin turistice,unde pentru un apartament poti plati 100-150 de dolari pe luna infunctie de cat de aproape de coasta vrei sa stai.

Filipine
O alta destinatie exotica este Filipine. Nu trebuie sa te ducineaparat in Manila, unde costurile sunt ceva mai mari, dar inprovincia Cebu, gasesti plaje insorite, terenuri de sport si centrecomerciale, iar chiria pentru un apartament se incadreaza in 150 dedolari pe luna. Mancarea este de asemenea foarte ieftina. 150 dedolari pe luna iti ajung si pentru alimente si alcool, chiar sitigari ( daca este cazul).

Costa Rica
Si aici cu cateva sute de dolari poti duce o viata relaxata. In SanJose, si imprejurimi, sunt oferte de apartamente sau chiar case sub200 de dolari pe luna. In restaurant, preturile pentru un pranz sauo cina sunt sub 5 dolari.Citiţi mai mult pe www.incont.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO