ZF 24

TAP Portugal revine cu zboruri pe Bucureşti-Lisabona din iulie anul viitor

TAP Portugal revine cu zboruri pe Bucureşti-Lisabona din...

Autor: Mirabela Tiron

30.12.2016, 14:30 448

Compania aeriană TAP Portugal revine cu zboruri pe ruta Bucureşti-Lisabona din 2 iulie anul viitor, cu o frecvenţă de şase curse săptămânal, ce vor fi operate cu avioane de tip A319 şI A320, potrivit oficialilor companiei.

“Ca urmare a procesului de reorganizare al companiei a fost implementat un nou concept tarifar pentru destinaţiile europene”, au transmis oficialii companiei.

Tarifele vor începe de la 56 de euro pentru o călătorie dus şi 115 euro pentru o călătorie dus-întors. Tot din vara anului viitor, compania aeriană va începe operarea către alte destinaţii, precum Toronto, cu o frecvenţă de cinci ori pe săptămână dar şi către Las Palmas şi Alicante din baza de la Lisabona.

Tap Portugal a intrat pe piaţa din România la jumătatea anului 2012, iar în anul următor a transportat peste 43.000 de pasageri, conform datelor furnizate anterior de companie.

Compania portugheză a renunţat la aceste curse în acest an pe fondul reorganizării. La scurt timp după ce jucătorul portughez a oprit operarea zborurilor pe această rută, compania aeriană low-cost Wizz Air a anunţat că introduce curse pe Bucureşti-Lisabona din 22 mai, cu tarife de 179 de lei pe segment.

Şi compania aeriană Blue Air operează zboruri spre capitala Portugaliei, pe ruta Bucureşti-Lisabona concurând de anul viitor trei companii aeriene.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO