ZF 24

Synergy Construct, firma care ridică centrul medical Enayati Medical City, şi-a triplat afacerile în 2019 şi a ajuns la 158 mil. lei

Synergy Construct, firma care ridică centrul medical...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

26.05.2020, 19:30 401

Printre celelalte proiecte la construcţia cărora a contributi Synergy Construct în România până acum, se numără complexul de locuinţe GVI Town din Bucureşti, birourile America House, hotelul Radisson Blu, fabrica de dulciuri ETI din Craiova şi altele.

Synergy Construct, o companie fondată în 2001 de oamenii de afaceri turci Savas Gunata şi Huseyin Karali, a încheiat anul 2019 cu o cifră de afaceri de 158 de milioane de lei, de peste trei ori mai mare faţă de anul anterior, după cum reiese din datele publicate pe site-ul Ministerului de Finanţe. Profitul aceleiaşi companii a fost de peste 17 milioane de lei anul trecut, faţă de circa 100.000 de lei cu un an în urmă, în vreme ce numărul de angajaţi s-a apropiat de 100.

Compania lucrează în prezent, pe plan local, la construcţia Enayati Medical City, un centru medical dezvoltat de medicul Wargha Enayati în parteneriat cu italienii de la Monza.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO