ZF 24

Sun Garden Management, o companie germană produce în judeţul Dâmboviţa saltele, perne şi umbrele de grădină de 650 mil. lei. Businessul s-a dublat într-un an

Producţia este complet internalizată, ceea ce înseamnă că şi “ingredientele“ sunt realizate în fabricile proprii.

Producţia este complet internalizată, ceea ce înseamnă că şi “ingredientele“ sunt realizate în fabricile proprii.

Autor: Cristina Roşca

22.06.2020, 17:00 1234

♦ Compania Sun Garden Management SCS este prezentă în România din 2002 şi are 1.200 de salariaţi în localitatea Pucioasa din Dâmboviţa ♦ Nemţii se găsesc pe poziţia 229 în topul celor mai mari exportatori locali.

Grupul german Sun Garden, o afacere de familie fondată 1982, a ajuns la afaceri de 650 mil. lei anul trecut în România. Compania produce local saltele, perne, aşternuturi şi textile pentru mobilier de grădină în localitatea Pucioasa din judeţul Dâmboviţa.

“Fie că sunteţi în căutare de paturi con­tinentale moderne, de saltele confortabile, ori vreţi colecţia de perne de grădină în pas cu moda – noi vă stăm la dispoziţie. Avem perne pentru mobilierul de grădină, umbrele de soare şi mobilier de grădină. (…) Totul este făcut de noi, de la conţinutul saltelei până la modelul şi designul acesteia“, se arată pe site-ul companiei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO