ZF 24

Suedezii de la H & M deschid al doilea magazin al brandului COS în România. După Calea Victoriei vine rândul Băneasa Shopping City

Suedezii de la H & M deschid al doilea magazin al...

Autor: Cristina Roşca

18.10.2016, 12:37 4240

Grupul suedez H&M, unul dintre cele mai importante nume de pe scena mondială a modei, va deschide în primăvara anului viitor cel de-al doilea magazin din România sub brandul COS, acesta urmând a fi poziţionat în Băneasa Shopping City, unul dintre cele mai cunoscute malluri din Bucureşti şi din România. Magazinul va măsura 357 mp şi va vinde atât haine pentru bărbaţi cât şi pentru femei.

“Deschiderea magazinului din Băneasa Shopping City este un mare plus pentru brandul COS. Am fost fericiţi să primim reacţii pozitive din partea clienţilor români încă de la deschiderea primului magazin din acest an şi sperăm c vor fi mulţumiţi şi de noua locaţie”, spune Marie Honda, managing director COS.

Noul magazin se va deschide la circa un an distanţă de primul, amplasat pe Calea Victoriei, într-o clădire istorică, vizavi de multibrandul de lux The Place deţinut de antreprenoarea Iulia Dobrin, în apropierea hotelului de cinci stele Radisson Blu. Magazinul este amplasat pe două etaje, care găzduiesc colecţii de îmbrăcăminte pentru bărbaţi, femei şi copii.

Această marcă a fost lansată prima oară în anul 2007, la Londra în Marea Britanie iar de atunci, COS şi-a deschis magazine în întreaga Europă, în Asia, America de Nord şi în Orientul Mijlociu. Astăzi COS are 182de magazine în 32 de ţări, operaţiunile online fiind de asemenea disponibile pe 19 pieţe. COS, care se adresează clienţilor cu venituri peste medie, este al doilea cel mai important brand pentru grupul suedez după cifra de afaceri şi numărul de magazine deschise, după cel fanion care dă şi numele întregului grup. Prin comparaţie, H&M are peste 3.600 de magazine dintr-un total de sub 3.900 de unităţi. Brandul fanion este de altfel prezent în aproape toate colţurile globului.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO