ZF 24

Şucu, Mobexpert: Vânzările s-au majorat cu 12% la patru luni

Şucu, Mobexpert: Vânzările s-au majorat cu 12% la...

Autor: Ioana David

15.05.2013, 22:59 522

Omul de afaceri Dan Şucu, care controlează grupul Mobexpert din industria mobilei, spune că afacerile s-au majorat cu 12% în primele patru luni comparativ cu acelaşi interval din 2012, motorul de creştere fiind reprezentat de accesorii.

„În linia clasică de business (mobila corp – n.red.) nu vedem o creştere. Ne luptăm în fiecare zi să nu pierdem cifră de afaceri. (...) Am început din septembrie anul trecut o reformă prin care preluăm 10% din spaţiul de mobilă de casă pe care îl transferăm către creşterea spaţiului dedicat expunerii decora­ţiunilor şi a tot ce ţine de cadou de casă“, a spus Şucu. 

Grupul, cu afaceri de aproximativ 115 mil. euro, operează o reţea de 32 de magazine şi hipermagazine, cu o suprafaţă de expunere de peste 110.000 mp, dar şi nouă fabrici. În vara anului trecut, Mobexpert a închis magazinul pe care îl deţinea în cadrul mallului Sun Plaza, însă a investit 2 mil. euro într-o unitate de 8.000 mp la Oradea. În Bu­cu­reşti cele mai bune rezultate au fost înregistrate de magazinul din Băneasa, iar în ţară, de cel din Iaşi.

Citiţi mai multe pe www.zfcorporate.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO