ZF 24

Stefan Vuza, interesat de Carom (Desteptarea)

28.03.2007, 11:27 31

Stefan Vuza, proprietarul combinatului Chimcomplex Borzesti, unul din principalii jucatori de pe piata produselor chimice anorganice, va participa la licitatia organizata pentru activele Carom Onesti, potrivit publicatiei bacauane Desteptarea.
Stefan Vuza, a cumparat caietul de sarcini cu doar jumatate de ora inainte de expirarea termenului limita.
"Inca nu am decis ca vom cumpara. Suntem in analiza, iar specialistii de la Chimcomplex sunt deja acolo. A aparut oarecum o problema legata de faptul ca nu avem toate datele referitoare la combinat. Acum exista 50 la suta sanse sa cumparam si 50 la suta nu", a spus Vuza.
Potrivit patronului Chimcomplex, pentru punerea in functiune a combinatului, suma necesara se ridica la peste 50 milioane euro.
"Am cumparat caietul de sarcini acum pentru ca pretul de 26 milioane de euro ni se pare pretul real astfel incat Carom sa devina rentabil. Sa nu uitam ca mai trebuie investite 7 milioane in probleme de mediu, alte trei in revizii si inca 15 pentru materiile prime necesare in primele doua luni de la pornire. Carom nu are nimic in stocuri la aceasta ora. Inca ne gandim daca este rentabila aceasta investitie. Asteptam sa vedem care sunt rezultatele negocierilor cu furnizorii de materii prime si apoi vedem daca vom cumpara", a apus Vuza.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO