ZF 24

Spitalul Floreasca face ancheta epidemiologica in cazul unei femei internate dupa o operatie la CF2

Nimeni n-ar fi aflat de cazul dramatic de la spitalul CFR 2, dacă numele uneia dintre femeile venite pentru operaţii minore nu ar fi fost Amelia Antoniu, prim-solista a Teatrului de Opereta "Ion Dacian". Cum comentati
24.04.2010, 20:50 97

Spitalul de Urgenta Floreasca face o ancheta epidemiologica incazul unei femei internate in aceasta unitate in urma uneicomplicatii aparute dupa o interventie la Spitalul CFR 2, urmand sase stabileasca daca exista o legatura cu infectiile contactate deAmelia Antoniu si Alice Roxana Preda, informeaza Mediafax.

Reprezentantii Spitalului de Urgenta Floreasca arata, sambata,intr-un comunicat de presa, in contextul discutiilor privindcazurile de la Spitalul CF2, ca joi dimineata a fost internata inaceasta unitate sanitara, ca urgenta chirurgicala, o pacienta invarsta de 38 de ani, "status post histerectomie totala, fara a fiinregistrata ca transfer interspitalicesc".

Reprezentantii Spitalului Floreasca precizeaza ca aceastasituatie va fi analizata administrativ de catre conducerea unitatiisanitare. Cititi mai multe despre ancheta Spitalului Floreascape www.mediafax.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO