ZF 24

Sonia Nastase, numita la conducerea hotelului Howard Johnson din Bucuresti

Sonia Nastase, numita la conducerea hotelului Howard Johnson din Bucuresti
07.09.2009, 17:49 229

Conducerea hotelului de cinci stele Howard Johnson Grand Plaza,controlat de Gabriel Popoviciu, va fi preluata din octombrie anulacesta de Sonia Nastase, dupa incheierea mandatului britaniculuiPeter Craig Martin, ce a detinut functia de director general din2006.

Sonia Nastase, 37 de ani, este prima romanca ce vine la conducereaunui hotel de cinci stele din Capitala. Ea are o experienta depeste 12 ani in industria ospitalitatii, ultimele pozitii ocupatefiind cea de senior associate la firma de consultanta TrendHospitalityi si cea de director de de vanzari si marketing incadrul hotelului Howard Johnson .

"In contextul actual al pietei hoteliere de cinci stele, in caregradul de ocupare a scazut simtitor, antrenand o scadere in mediecu 30% a tarifelor fata de cele practicate pana in 2008, eu cred casuntem angajati intr-o provocare dubla pe de-o parte, aceea de arespecta in continuare standardele segmentului de lux, iar pe dealta parte, aceea de a alinia din nou tarifele pentru a reflectaacele standarde", a declarat Sonia Nastase.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO