ZF 24

Somaco vrea sa vanda sucursalele din Buzau, Roman si Adjud

27.05.2008, 16:05 258

Actionarii producatorului de materiale de constructii Somaco Bucuresti se vor reuni la 24 iunie pentru a hotari vanzarea sucursalelor din Buzau, Roman si Adjud, impreuna cu terenurile, constructiile, echipamentele si stocurile aferente, conform unui convocator remis azi pietei Rasdaq.

Somaco, cu sediul central in Bucuresti, are sase fabrici, in Adjud si Doaga (judetul Vrancea), Buzau, Roman, Drobeta Turnu-Severin si Branistea (judetul Galati). Compania produce BCA (beton celular autoclavizat), prefabricate pentru hale industriale si depozite, stalpi electrici, tuburi de canalizare si premo, caramida, betoane si agregate, asigurand si servicii de transport al produselor.

Somaco a realizat anul trecut o cifra de afaceri de circa 100 mil. lei (30 mil. euro), in crestere cu 60% fata de 2006 si va investi anul acesta circa 5,5-6 mil. euro in logistica si achizitionarea de tipare de prefabricate.

Directorul general al companiei a anuntat la sfarsitul lunii martie ca Somaco se afla in negocieri cu mai multi jucatori straini de profil pentru atragerea unui partener in vederea inceperii unui program mai amplu de investitii.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO