ZF 24

Softelligence vrea să înfiinţeze mai multe divizii locale, după modelul celei de la Craiova, unde angajează 100 de programatori

Softelligence vrea să înfiinţeze mai multe divizii...

Autor: Roxana Rosu

09.05.2017, 14:09 927

Softelligence, companie specializată în servicii software de business, a deschis un nou birou în Craiova, Softelligence Engineering, divizia, condusă de Sorin Găvănescu şi Şerban Ionescu în calitate de Managing Partners, urmând să angajeze 100 de programatori până la finalul anului 2018.

”Ne orientăm spre deschiderea mai multor divizii Softelligence, care să deservească în mod aplicat nevoile în creştere ale companiei. În perioada următoare, Softelligence Engineering va gestiona dezvoltarea şi implementarea unor proiectelor software de anvergură, în special pentru clienţii internaţionali, de la design şi arhitectura software până la lansare în producţie şi servicii post-implementare”, menţionează Teodor Blidăruş, Managing Partner Softelligence.

Până la finalul anului 2018, Softelligence Engineering va angaja în Craiova 100 de specialişti IT, atât cu o experienţă vastă, de peste 8 ani, cât şi personal entry-level, cu o activitate de până la 2 ani în programare. Echipele Softelligence Engineering vor deservi clienţi din Marea Britanie, Olanda, Irlanda, Germania şi Statele Unite.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO