ZF 24

Sneakerşi de lux – sport cu stil

Sneakerşi de lux

Sneakerşi de lux

Autor: ONE ONE

18.10.2014, 10:02 160

Mania pantofilor sport este departe de a se fi încheiat., iar sezonul de toamnă/iarnă 2014-2015 (ca de altfel şi cel următor)nu face decat să confirme supremaţia acestui trend în garderoba noastră.

După cum îţi povesteam şi la începutul sezonului, în momentul actual, fascinaţia vestimentară actuală se îndreaptă mai degrabă către item-uri sport sau cu o puternică influenţă sport. Vorbim aici despre tenişi, despre sweatpants, despre sweatshirts, despre jachete inspirate din zona sport, altfel spus un întreg arsenal de piese ce aduc tribut activităţii fizice.

Incălţămintea a fost printre primele obiecte care s-a aliniat tendinţei sport, dacă nu a fost chiar promotoarea sa. Să ne amintim de tenişii Isabel Marant cu platformă ascunsă, ce au născut reale pasiuni şi care sunt încă o piesă de rezistenţă în garderobă? Vorbim apoi de tenişii gheată, de sneakerşii ultra-coloraţi, de cei clasici şi discreţi?

Impătimită sau nu după încălţămintea sport, adeptă sau nu a unui stil sport-casual, este aproape imposibil ca în sezonul actual să stai departe de această tentaţie, cu atât mai mult cu cât absolut toate brandurile, de la mic la mare, au introdus în colecţiile momentului articole inspirate din zona sport.

Citiţi articolul integral şi vizualizaţi galeria foto pe www.one.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO