ZF 24

Site-urile bancilor se transforma in portaluri imobiliare: Oferte "promotionale" de case si spatii comerciale la executari silite la Leumi Bank

03.06.2009, 14:49 147

Bank Leumi Romania a lansat o sectiune speciala pe site-ul bancii pentru locuintele executate silit, ofertele fiind postate „ca la carte”, insotite de poze, iar proprietatile sunt descrise pe larg, scrie Gandul.

Ne-am adaptat situatiei mai putin favorabile care a afectat piata imobiliara”, ne-a declarat Cristian-Florin Dumitru, directorul Directiei de Recuperari Creante din cadrul bancii.

De exemplu, banca scoate la licitatie o locuinta spatioasa din Iasi, de peste 300 de metri patrati, cu terenul aferent de 540 mp si cu clubul de noapte de la parter. Oferte de spatii comerciale exista si in judetul Brasov, cum este cazul unui restaurant fast-food din localitatea Rupea, dar si in judetul Alba, unde banca executa un magazin situat la parterul unui bloc, in centrul municipiului Alba Iulia. 

 


 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO