ZF 24

Sindicat: Bechtel continua disponibilizarile, raman 300 de muncitori pentru zona Campia Turzii-Turda

10.02.2010, 21:36 20

Compania americana Bechtel continua disponibilizarile pesantierul Autostrazii Transilvania, cu exceptia a 300 de muncitoricare vor lucra pe portiunea Campia Turzii-Turda, sustinreprezentantii sindicatului din cadrul Bechtel, care ameninta cuproteste, informeaza Mediafax Business.

Liderul sindicatului din cadrul Bechtel, Mihai Lup, a declarat,miercuri seara, la finalul celor trei ore de discutii cu conducereaBechtel, ca reprezentantii companiei doresc continuareadisponibilizarilor colective intrucat nu s-au primit datoriile dela statul roman.

"Conducerea Bechtel a refuzat sa amane decizia dedisponibilizare colectiva, invocand faptul ca nu au primitdatoriile de la CNADNR. Vor sa continue cu concedierea colectiva acirca 1.600 de persoane si sa pastreze doar 300 de angajati pentrulucrarile la portiunea de 10,2 kilometri de la Campia Turzii laTurda", a spus Lup.

Potrivit acestuia, sindicalistii pregatesc actiuni de protest incazul in care se va ajunge la disponibilizari, actiuni care vorculmina cu blocarea de drumuri si chiar a Autostrazii Transilvania.Mai multe despre programul de disponibilizari alBechtel cititi pe www.mediafax.biz.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO