ZF 24

Silvia Sirb, BT Aegon: Vindem si pensii facultative din 2008

25.09.2007, 11:41 35

BT Aegon, compania de pensii detinuta de Banca Transilvania si grupul olandez Aegon, va intra la inceputul anului viitor si pe piata pensiilor facultative.

"Imediat ce ne putem permite ca timp si dupa ce trece acest moment fierbinte al pensiilor obligatorii, in mod cert vom lansa mai multe produse de pensii facultative. Acestea vor fi vandute tot prin BT Aegon, dar alte produse ale Aegon vor fi aduse prin alte companii", a declarat Silvia Sirb, directorul general al BT Aegon.

Pe piata pensiilor facultative sunt prezente acum sase companii.

BT Aegon administreaza un fond de pensii obligatorii. "Obiectivele BT Aegon sunt sa reusim sa atragem cat mai multi clienti, ne dorim un numar de 500.000 si o cota de piata de 15%, daca estimarile sunt corecte vizavi de potentialii participanti", a adaugat Sirb.

Banca Transilvania si grupul Aegon, care detin cate 50% din compania de pensii, au investit pana acum 7 milioane de euro in aceasta activitate.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO