ZF 24

SIF Transilvania ofera 8,06 mil. lei pentru 40,8% din Orizont Turism Predeal

02.04.2007, 11:52 12

SIF Transilvania propune un pret de 8,05 lei pe actiune pentru cumpararea pachetului minoritar de 40,8% din capitalul firmei Orizont Turism din Predeal, in cadrul unei oferte de preluare obligatorie, valoarea totala a tranzactiei fiind stabilita la 8,06 milioane lei (2,3 milioane euro).

Oferta publica se va derula in perioada 5-26 aprilie si vizeaza un pachet de 1,002 milioane actiuni, cu o valoare nominala de 2,5 lei. In urma operatiunii, societatea de investitii financiare va detine integral capitalul Orizont Turism, proprietarul hotelului Orizont din Predeal.

"Pretul oferit in cadrul ofertei publice de preluare obligatorii in care ofertantul a achizitionat prin subscrierile din cadrul ofertei actiuni reprezentand mai mult de 90% din actiunile vizate se considera a fi un pret echitabil", se arata in anuntul societatii de investitii referitor la oferta.

SIF Transilvania va investi in acest an circa 25-30 milioane de euro pentru modernizarea hotelurilor din portofoliu si construirea unor noi spatii de cazare si tratament, printre proiectele vizate numarandu-se si reabilitarea hotelului Orizont din Predeal. Mediafax

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO