ZF 24

SelfPay: Plăţile la staţiile de plată au crescut cu 30% în luna martie

Staţie de plată SelfPay

Staţie de plată SelfPay

Autor: Ioana Niţă

03.04.2020, 08:00 452

Compania SelfPay (fosta ZebraPay), specializată în furnizarea de soluţii de plată de tip self-service, a înregistrat în luna martie a acestui an o creştere de 30% a volumului total de plăţi efectuate prin intermediul staţiilor sale de plată, comparativ cu aceeaşi lună a anului trecut. Printre tipurile de plăţi care au crescut cel mai mult în volum se numără plăţile facturilor de utilităţi (54%), plăţile pentru comunicaţii - internet, televiziune, telefonie (64%), şi plăţile pentru produsele de divertisment - vouchere şi licenţe  pentru jocuri de pe diferite platforme (142%).

În valoare absolută însă, categoria de plăţi care a înregistrat cel mai mare avans este cea pentru întreţinere, sumele pentru aceasta majorându-se cu 114% în luna martie a acestui an faţă de perioada similară din 2019.

“În contextul actual, în care respectarea limitărilor obiective, generate pe fondul pandemiei de COVID-19 este esenţială, nevoia de soluţii de plată, în siguranţă, fără a interacţiona cu alte persoane,  este mai mare decât oricând. La SelfPay identificăm rapid cele mai potrivite soluţii, adaptate la situaţia actuală pentru a oferi clienţilor, accesul la servicii în siguranţă şi fără întreruperi, prin Staţiile de Plată SelfPay”, a declarat Adrian Badea, CEO-ul SelfPay.

În prezent, reţeaua de Staţii de Plată de tip self-service deţinută de SelfPay numără peste 4.700 de unităţi la care se pot plăti peste 140 de servicii din diferite sectoare - de la utilităţi, telefonie fixă şi mobilă, internet, televiziune,  taxe şi impozite, la bilete de acces la evenimente, bilete de călătorie, moneda electronică, rovinieta şi divertisment.  

Staţiile de Plată SelfPay pot fi găsite în marile reţele de retail (Mega Image, Profi, Kaufland, Carrefour), centre comerciale, pieţe, benzinării şi magazine de proximitate şi sunt disponibile în fiecare zi, în intervalul orar în care magazinele sunt deschise.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO