ZF 24

Seful Tiriac Holding: In prezent in Romania suntem in situatia de a reestima criza

24.03.2009, 13:07 40

Petru Vaduva, CEO Tiriac Holding, spune pentru ZF ca firma pe care o conduce nu a facut restructurari majore, cu exceptia departamentului de vanzari.

"In afara de vanzari, nu am facut restructurari majore. Cand am decis restructurarea am hotarat ca trebuie sa intelegem structura familiala a fiecarei persoane analizate. Daca am de taiat doi oameni din departamentul de vanzari care au performante aproape egale, cel cu familie ramane. Cand faci o restructurare te joci cu vietile oamenilor si trebuie sa aplici acest procedeu in mod responsabil", a spus Petru Vaduva, la conferinta "Cum schimba criza piata muncii?", organizata de ZF, in parteneriat cu Accor Services, Ascendis, Asebuss si Codecs.

Tiriac Holding are 1600 de angajati , din care peste 50% sunt in departam after-sale. Seful Tiriac Holdings a mai precizat ca "orice criza este intotdeauna subestimata. In prezent in Romania suntem in situatia de a reestima criza. Slujba mea este sa mentin stabilitatea in companie".               

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO