ZF 24

Şeful Poliţiei Sector 4 intră în vizorul Agenţiei de Integritate: Cornel Drumariu nu poate justifica 60.000 de euro din averea sa

Şeful Poliţiei Sector 4 intră în vizorul Agenţiei de...

Autor: Departamentul Social

05.02.2020, 09:38 150

Agenţia Naţională de Integritate (ANI) a constatat existenţa unei diferenţe nejustificate de aproape 60.000 de euro, între averea dobândită şi veniturile realizate de către şeful Poliţiei Sector 4, Cornel Drumariu, anunţă ANI.

Agenţia Naţională de Integritate a sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curţii de Apel Bucureşti, în vederea începerii acţiunii de control cu privire la modificările patrimoniale intervenite şi veniturile realizate în perioada exercitării funcţiei de către Cornel Drumariu.

„Persoana evaluată a fost informată despre declanşarea procedurii de evaluare, drepturile de care beneficiază (de a fi asistat sau reprezentat de un avocat şi de a prezenta date sau informaţii pe care le consideră necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris), precum şi despre existenţa diferenţelor semnificative. Drumariu Cornel a depus la dosarul de evaluare un punct de vedere, în exercitarea dreptului la apărare”, arată ANI.

În mai 2019, a fost prins beat la volan, într-o razie a Brigăzii de Rutiere a Capitalei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO