ZF 24

Sat de vacanta de un milion de euro, in Salaj

21.03.2007, 19:16 40

O firma din Zalau a inceput amenajarea unui sat de vacanta in judetul Salaj, valoarea investitiei ridicandu-se la un milion de euro, bani care vor fi cheltuiti, printre altele, pentru saloane de sauna si masaj, o pensiune si o crama cu specific vanatoresc.
Directorul economic al Trifan Prod Com Zalau, Nastasia Trifan, a declarat, miercuri, ca firma pe care o reprezinta a inceput lucrarile de transformare a strandului termal din Simleu Silvaniei intr-un sat de vacanta la standarde europene, investitia fiind de un milion de euro.
"Detinem strandul termal de aproate trei ani si am inceput anul trecut lucrari prin care sa fie transformat in sat de vacanta la standarde europene. Investitia totala depaseste un milion de euro", a declarat Nastasia Trifan.
La capitolul locuri de cazare, satul de vacanta va include, pe langa cele 15 casute existente in prezent, si o pensiune cu 15 camere. Mediafax

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO